Vill köra bil !!

Kingdom Hearts - Drifting Away



Vill köra bil till den här låten nuuuuuuuu!!!

Marabou Frukt & Mandel



Det var bara ett måste, kunde inte gå förbi affären idag utan att "råka" köpa med mig en sådan här!!
MUMS!

Tralalalaa...

Mika - Lollipop


Vinn en ring!!

En kompis hittade den här tävlingen som Maria Pettersson har, man kan vinna en jätte fin ring som Miaji har designat !!
Om ni inte vill vara med och tävla så kolla gärna in hemsidan ändå, det är otroligt fina smycken!

Denna är så klockren!!

51262-273

Produkter från Dermanord

I tisdags köpte jag en ny omgång hudvårdsprodukter från Dermanord och ett läppstift, egentligen använder jag inte läppstift, bara läppglans, men jag kände för att ge mina läppar en rejäl dos av färg för en gång skull!! Lite förnyelse i vardagen kan aldrig skada!

      
Det bästa med Dermanords produkter det är att företaget bakom har väldigt fina värderingar, produkterna skadar inte miljön eller människan, det är ett bra val om man är mån om naturen och sin egen hälsa. Klicka på ingredienser på deras sida och läs sen vad som står under tvivelaktiga ingredienser, men sitt ner för ni kommer bli chockade! Speciellt om ni sedan går och läser på vad det står på innehållsförteckningen på era produkter som ni har hemma!
Nästan alla deras produkter är 100% naturliga. Tyvärr finns det några med parabener i, men deras mål är att försöka hitta något bättre alternativ än att använda sig av parabener, nu under maj kommer t ex smink som är parabenfri!
Visst kostar deras produkter en slant, men om man ser till helheten så lägger iallafall jag lite extra pengar för att slippa använda kemikalier som går in genom huden och sätter sig på mina organ för alltid och kemikalier som går ut genom avloppet och förstör vår natur och göra djuren sjuka eller i värsta fall dödar dom!?